Burgas24.bg. Тя е заради безкористната подкрепа и безвъзмездната помощ, която оказа

...
Burgas24.bg. Тя е заради безкористната подкрепа и безвъзмездната помощ, която оказа
Коментари Харесай

Те са героите на Бургас! Поклон пред смелостта им!

Burgas24.bg. Тя е заради безкористната поддръжка и безвъзмездната помощ, която оказа на пострадалите от наводнението в село Ливада.
"Искам да изкажа възхищението си от Вас и да Ви пожелая един ден да бъдете доста по-оценени, тъй като Вашата специалност е елитна и влиятелна и заслужавате почитание. Видях, че всеки ден рискувате живота си и заслужавате да бъдете вярно оценени. Днес аз се усещам като подложка за тази премия, защото да Ви кажа почтено, в случай че бях самичък, щях да заставам 1-2 дни, да ровя тиня и да се прибера, тъй като нямаше да мога да направя нищо. Но бях обкръжен от доброволци с положителни сърца, от хора, които върнаха вярата за живот на нашите майки, татковци, баби и дядовци - тази премия е особено за тях. Сeлвина, Силвия, Михаела, Илина - това са девойки, които загърбиха всекидневието си, бяха там от първия до последния ден, ринаха тиня и тази премия е за тях ", съобщи Пламен Карашев.
На церемонията по награждаване на отличените в Областния стадий от Националния конкурс "Пожарникар на годината " Бургас - 2017 година участваха зам. регионалният шеф Владимир Крумов, шефът на дирекция "Оперативни действия " при Главна дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - старши комисар Красимир Шотаров, шефът на Регионална дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Бургас - комисар Васил Василев и началниците на противопожарните служби в Бургаска област.
Сред наградените е Пламен Колев, шеф на пожарната работа в Несебър, взел участие през годината в потушаването на голям брой пожари на територията на морската община. РСПБЗН Несебър е един от най-натоварените сектори в района.
Другият награден е Диан Иванов, който бе в най-горещите точки през последната година - големият пожар в Изворище, където огнеборци се бориха няколко дни със стихията, както и помагаше интензивно на бедстващите след наводнението в Община Камено и Община Бургас.
Стефан Христов Ташев-старши пожарникар също бе отличен поради това, че взе участие в ликвидирането на 150 аварийно-спасителни интервенции в Бургас. Приз за мъжество получи и Димитър Русев и Нкиолай Преснаков от пожарната работа в Айтос.
Колективна премия получиха и единадестокласниците от Търговската гимназия в Бургас. Това са Красен Димитров, Юмет Сатаджъ и Лъчезар Лалев, които предходната година загасиха пламнал автомобил до своето учебно заведение в огромното междучасие. Децата не съумяха да участват на церемонията си и ще получат премията си задочно.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР